Picuri Kocsma

Oltásért Pizza

Úgy gondolom, hogy a jelenlegi helyzetnek csak az vethet véget, ha a lakosság nagy százaléka, 50, de inkább 66% védett lesz.

Szomorúan olvasom, hogy jelenleg csak 1-1,5% van csak oltva, az sem tesz vidámabbá, hogy a lakosság 10 százaléka jelezte csak eddig, hogy kéri a vakcinát.

Én nagyon szeretnék már rendesen dolgozni, nagyon szeretnék ismét emlékezetes estéket adni Balatonalmádi és az egész környék szórakozni vágyó embereinek.

Ehhez pedig -meglátásom szerint- az kell, hogy többen kérjék az oltóanyagot. Én egy kis aprósággal, tényleg csak egy jelképes “kedvességgel” készülök azoknak, akik az egész közösségért, az egész világért meghozzák ezt a jelentősnek egyáltalán nem mondható áldozatot: Meghívom egy Picuris pizzára azt, aki hasonlóképpen gondolkozik.

📌 Összesen 100 pizzáról van szó, a jelenlegi helyzet nekünk sem egyszerű, valahol húzni kell egy vonalat.

📌 A “bónuszpizzát” személyesen lehet átvenni nyitva tartási időnkben (pénteken és szombaton 17 órától.)

📌 Hozd magaddal az oltakozáskor kapott dokumentumot.

📌 Nem “kötelező”, de nagyra értékeljük, ha előtte telefonon jelzed, hogy jössz. Így nem kell sokat várnod. ☎️06703322000 vagy ☎️06309922334

📌 Február 13.-ig él az akció, de utána sem fog “elveszni” a pizzakvóta:
A százból megmaradt tételeket február 14-én megsütjük és a Veszprémi Cholnoky kórház SBO-jára, valamint a Veszprémi Mentőállomásra szállítjuk. 🚑🏥

Többen jeleztétek nekünk, hogy az így megszerezhető ajándék pizzát nem ti ennétek meg, hanem eleve a mentőseinknek, kórházi dolgozóinknak juttatnátok el. Nemes gesztus, természetesen van rá mód:
Küld el a ccsonti@gmail.com címre az oltáskor kapott igazolólapot (takard ki a személyes adatokat, GDPR, vag mi 😀 ) és a Te pizzád is egyből azokhoz jut, akik a járvány ellen harcolnak.

Az oltóanyagra nem kell “igényt tartani”.

Arra kell igényt tartani, hogy lehetőleg már idén el lehessen menni fesztiválozni, vagy egy szállodába a családdal, vagy csak lemenni a “vacak vidéki kocsmába” meginni egy korsó sört, esetleg egy szimpatikus cukrászdában megenni egy szelet tortát.

Ehhez pillanatnyilag egyetlen egy út van: a lakosságnak nagy arányban oltottá kell válni.Én sem rajongok a tűért, én sem szeretek orvoshoz járni.

Én is átestem már a Covid-on, én is voltam pozitív….és én sem tudom, “mi van a vakcinában”.

Viszont hiszek az elmúlt 120 év oltási tapasztalatában, hiszek a kutatóinkban, hiszem, hogy az oltás segít és nem lesznek hosszútávú mellékhatásaim.Ha mégis, akkor egyéni “tragédia” lesz, 1 a millióból.

Hiszen így működik minden oltás és gyógyszer, mindig van mellékhatása mindennek, csak nyúljunk bele a gyógyszeres szekrénybe, olvasgassunk.

A felajánlásom sem Soros György, sem Orbán Viktor nem támogatta. Sőt, senki sem:
Abból a pénzből “dobtam fel” ezt az apróságot, amit simán magamra is költhettem volna.

Lehetett volna egy komoly görbe estém, vagy elutazhattam volna mondjuk Prágába szórakozni.

Ehelyett azt mondom, oltakozzunk. Ne egy pizzáért, hanem azért, hogy “minden olyan lehessen, mint régen”.

Szeretném kinyitni az üzletem, szeretnék hajnalig tivornyázni, szeretném egy nyári hajnalon a napfelkeltét nézni a mólóról.

Ezért, és semmi másért tettem ezt a tényleg jelképes felajánlást.

Csontos Dávid, üzletvezető