Picuri Kocsma

Rólunk

Ingyenes zenegéppel, alacsony árakkal és minden hétvégén akciókkal várjuk Kedves Vendégeinket Balatonalmádiban, a Tulipán udvarban!

Balatonalmádi központjában várjuk Kedves Vendégeinket remek árakkal, jó zenékkel, ingyenes számítógép- és wifi-használattal. Pizzák, velős pirítós, hamburgerek, csupa finom falat. Ha egy jót ennél, vagy beülnél valahova a barátokkal, akkor a Picuri a legjobb választás.

A Picuri Kocsma 2010 óta van jelen Balatonalmádi éjszakai életében. Több száz rendezvényünk, bulink, remek esténk volt már. Tapasztaltunk már ezt-azt, nincs kihívás: Tartsd nálunk születésnapodat, vagy csak szervezz egy party-t!
A téli időszakban péntek és szombat kivételével -akár ingyen is- kiadó a Picuri! Születésnapok, nyugdíjas búcsúztatók, legénybúcsúk vagy lagzik: Nem lehet akadály!

A belső helyiségben 30; a fröccsteraszon 25; az udvarban pedig akár 120 főt is kényelmesen leültethetünk. Színpad vagy zenész, különleges dekor? Nem okoz gondot, ahogy erőnkből telik úgy segítünk megvalósítani mindent! Jelezd felénk kívánságaidat telefonon, a tervezett buli előtt legalább egy héttel! Így minden zökkenőmentesen működhet.